BORA Professional Downdraft benkeventilator koketoppavtrekk - ikke bare for proffe kokker. Her med teppanyaki og induksjon. Fri sikt og ren luft.

Stegning på en teppanyaki-grill er anderledes underholdende. -stegepladen fremstillet af 9,5 kg rent rustfrit stål henvender sig til folk med hang til kreativ madlavning. Stegepladen er god at arbejde med, og takket være det ekstra dybe design på 54 cm kan du stege op til 8 bøffer på én gang.

Den maksimale effekt er på 5,2 kW, så bøfferne får en sprød overflade og bliver rosa og møre indvendigt. Det er faktisk muligt at stege 8 kg kød i ét stykke uden problemer.

Teppanyaki-grill

Stegepladen er fremstillet ud i ét af rent rustfrit stål, så den ikke indeholder svejsesømme eller samlinger. Det sikrer optimal varmefordeling, samt at varmen bevares. Teppanyaki-pladen er inddelt i to zoner, så man for eksempel kan vælge at stege på den ene zone og varmholde på den anden. Når man indstiller samme varme i begge zoner, fordeler varmen sig ens, og det er muligt at stege store stykker kød eller en hel fisk ved ensartet temperatur.

Denne type madlavning giver en aromadisk og saftig smag og er samtidig velegnet til folk, der foretrækker sund og kalorielet mad. For eksempel er det muligt at sprødstege grøntsager ved 250 °C på ganske kort tid. Desuden bevares både vitaminer og mineraler, samtidig med at farve, konsistens og smag bliver helt fantastisk.

Nem rengøring

BORA -pladen er nem at rengøre: Hæld et glas vand eller nogle isklumper ud på den varme kogetop og skrab resterne af med en paletkniv af metal. Genstridige rester fjernes ved at dryppe saften af en citron eller en smule eddike over teppanyaki-grillen. Takket være de runde kanter er det nemt at fjerne mindre rester med køkkenrulle. Du slipper med andre ord for at skulle vaske en stor pande op. Hen mod filmens slutning ses, hvordan kokken rengør teppanyaki-grillen:

 

 

  • Kontakt os!

    Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.