Rengøring af emhætte. Vask af emhætte. BORA bordventilatorer er så nemme at rengøre, at det bliver til rutine Rengøring af emhætte

Vask af emhætte

Er du som de fleste? Du giver emhætten en ordentlig overhaling et par gange om året? Eller måske kun, når en af pærerne skal skiftes? Og i hvert fald så tilpas sjældent, at du ikke lige kan huske, hvordan den skal skilles ad, før du vasker den? Fortvivl ikke – du er ikke alene.

Men havde det ikke været rart at have en ventilator, der er supernem at rengøre? At kunne bruge ventilatoren uden at få lidt dårlig samvittighed? At kunne at bruge den og samtidig vide, at den er skinnende ren? Rørene bagved også er rene og fine. Ingen grimme og størknede fedtlag og ingen ubehagelig lugt.

Hvorfor er det vigtigt at rengøre emhætten?

Faktisk er det også ret vigtigt at have et rent fedtfilter! Jo mere fedt der er i filteret, desto dårligere virker emhætten. Og så er det jo ikke særligt lækkert! Og hvis emhætten er mættet med fedt, løber det ned i gryderne igen ved opvarmning.  En tredje god grund til at vaske emhætten er brandfaren, men det gælder kun overhængende ventilatorer – læs mere i sidste afsnit.

BORA bordventilatorer er så nemme at rengøre, at det bliver til rutine. Når du slukker for komfuret, kan du meget nemt tage dæksel og fedtfilter ud og sætte det i opvaskemaskinen. Dagligt? – Ja, og mindst en gang ugentligt!

BORA er fremstillet af de bedste råmaterialer og tåler daglig brug og rengøring bedre end nogen anden ventilator. Fedtfilteret består af mange (10) lag rustfrit stål, så ingen fedtpartikler passerer igennem, samtidig med at du kan vaske det igen og igen i opvaskemaskinen ved lige så mange grader, som du ønsker.

 

Vi opsummerer: rensning af emhætte– BORA bordemfang:

  • Det reneste alternativ
  • Delene tages nemt ud – uden værktøj
  • Delene bør vaskes i opvaskemaskinen
  • Delene er fremstillet af de bedste materialer

Rengøring af køkkenventilator – den traditionelle type

Har du en gammeldags emhætte eller en variant af en overliggende afsugningsventilator, så er rengøringen lige som vigtig som med en bordventilator.

Køkkenventilatorer, som hænger over gryderne, risikerer at bryde i brand, hvis der opstår brand i en gryde eller pande. Og jo mere fedt, der er i ventilatoren, jo lettere udbryder branden. En sådan brand breder sig skræmmende let i et ventilationssystem.

 

Konklusion:

Rengør afsugningsventilatoren hyppigt. Derfor lønner det sig med en ventilator, der er nem at gøre ren.

I filmen ser du rengøring af 3 forskellige BORA kogetoppe – tilt op rist og fedtfilter, vask det hele i opvaskmaskinen og sæt dem på plads. Så simpelt!

 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.