Her er de seneste køkkentendenser!

BORAs grundlægger, Willi Bruckbauer giver deg de seneste køkkentendenser!

BORAs grundlægger, Willi Bruckbauer giver deg de seneste køkkentendenser!

Willi Bruckbauer er sjette generation af køkken-snedkere. Som indehaver af Werkhaus Kitchen atelieret i Raubling, nær Rosenheim, har bayreren været bekendt med og observeret sine kunders køkkenønsker i årtier. Uden disse erfaringer og hans analyse af, hvad der motiverer folk til at fornye køkkenet, ville han aldrig have opfundet BORA downdraftsystem, innovative nedadsugende emhætter.

BORA-produkterne, der nu sælges i 60 lande verden over, har været på markedet i over ti år, men Willi Bruckbauers vision er den samme i dag, som da han startede: at opleve enden på den koventionelle emhætten. Willi betragtes i industrien som en innovator og anfører, der har forvandlet kogepladen med integreret emfang fra nichemarkedet til et masseprodukt.

Her giver eksperten sin mening om de seneste køkkentendenser og fremtidens køkken.

BORAs grundlægger, Willi Bruckbauer giver deg de seneste køkkentendenser!

“Køkkenet er blevet en livsstil!”

“Køkkenet er i højere grad end nogensinde før en livsstil. Og dermed også mere individuelt end nogensinde. Nu om stunder oplever jeg dette ved næsten hvert eneste kundebesøg. Standardløsninger hører fortiden til; folk vil have det ekstraordinære, også når de kun råder over et lille budget. Fremstillingsideen om løsninger, der går videre end de standarder, der tilbydes af de største fabrikanter, har aldrig været mere efterspurgte.   Der er et ønske om at skille sig ud og om ekstraordinære løsninger – og vi kan se, at de seneste køkkentendenser er verdensomspændende. De seneste køkkentendenser er desuden helt i BORA’s ånd: innovation, mod og visionen om et farvel til emhætter.

Jeg vil gøre køkkenet mere behageligt

Jeg udvikler ting, fordi jeg vil gøre det liv, der udspiller sig i køkkenet, mere behageligt for brugerne. Det er jo, når det kommer til stykket, et sted, der er rammen for følelser, dufte, smag og selskabelighed. Et sted, hvor folk mødes med et ønske om god livskvalitet. Et sted, hvor mange ønsker at udtrykke deres personlighed, da det er hjemmets vigtigste rum, eller med andre ord deres sande hjem. Jeg ønsker at tilbyde disse mennesker de tekniske og kreative muligheder for at gøre dette særlige sted så attraktivt som muligt, samtidig med, der sikres maksimal effektivitet.

Her er de seneste køkkentendenser!

I hvilken retning går tendensen?

Som den seneste udvikling på det globale ejendomsmarked klart viser, bliver det stadig mere eftertragtet at bo i byen, ikke kun for enlige, men også for familier og pensionister.  Det betyder, at pladsen bliver trang i byerne. Kombinationen af mindre plads og stigende priser medfører et behov for kreative løsninger. Opfindsomhed kræves, for hvem har lyst til et visuelt overlæsset, lille køkken med en pladskrævende emhætte?  Mindre er mere – forudsat at det er gennemtænkt og omhyggeligt designet.

Et af de vigtigste spørgsmål vil være, hvordan man klogest udnytter pladsen i indretninger, der ofte er køkken-alrum. Hvordan skaber man et sindrigt og elegant design, der også tilbyder stor teknisk effektivitet på blot få kvadratmeter? Resultatet er, at den oberserverede tendens forbliver aktuel, fordi BORA downdraft tilbyder stor frihed til selv små overflader og har etableret sig som en magnet for de mærkebevidste. Jeg tror på, at vi stadig er langt fra at nå toppen af vores marketingudvikling.

Et godt køkken styrker parforholdet - BORA Bordemfang -Her er de seneste køkkentendenser!

De seneste køkkentendenser er at dyrke det unikke

I dag spiller design en vigtigere rolle i købsbeslutninger, end det før var tilfældet. Tendensen til at dyrke det unikke medfører også større fragmentering. Jeg konstaterer, at kunder er mere tilbøjelige til at eksperimentere og afprøve nye ting. Ud af ingenting er det lykkes os at få tusindsvis af brugere over på vores side, takket være vores koncept med bordemfang, og vi agter at forblive innovative pionerer i vores udvikling.

Vi har kunnet demonstrere vores evne til nytænkning med det nye BORA Professional 2.0, for eksempel med flydende køkkenøer, og nu med BORA Pure bordemfang – systemet til ethvert køkken.

BORA Pure bordemfang grønn rist - BORAs grundlægger, Willi Bruckbauer giver deg de seneste køkkentendenser

Andre visuelle highlights fra BORA: BORA Basic All Black-udgaven imponerer med en mat, sort emfangdæksel og et cool, elegant og nedtonet look i rustfrit stål, der passer perfekt ind i omgivelserne. Den udstråler en vis nonchalance og er som skabt til at matche den populære industrielle stil. Sort er den seneste hotte tendens. Men det er ikke alt: BORA Pure emfangrist lader kunden udfolde sin kreativitet takket være sine seks farvemuligheder, der kan levendegøre personlige designplaner i de seneste køkkentendenser.

Behovet for enkle løsninger, selv under komplicerede forhold

I en højteknologisk fremtid vil særligt én ting blive endnu mere væsentlig: behovet for enkle løsninger, selv under komplicerede forhold. Teknologien til trods vil selv krævende kunder elske at holde tingene enkle. Og enhver, der ser BORA bordemfang og kogeplade virke for første gang er som regel forbløffet og tænker: “Wow, det virker virkeligt. Dét vil jeg have!” Jeg tror, det er grunden til vores internationale succes.

En drivkraft for innovation

Vi har lagt mærke, at kunder og distributionspartnere i dag opfatter BORA som både original og som synonym for kogeplader med integreret emhætte. I sektoren for fast ejendom bliver vi behandlet som en ny prestigegenstand, selv i forbindelse med de mest krævende projekter for morgendagens boligkøpere. Jeg tror, det er fordi kunder og indretningsarkitekter har tillid til anerkendt kvalitet, der bygger på håndværksmæssige erfaringer.

Det er til vores fordel, da vi i vores segment betragtes som værdsatte eksperter og en drivkraft for innovation.”

BORAs grundlægger, Willi Bruckbauer giver deg de seneste køkkentendenser

BORAs grundlægger, Willi Bruckbauer giver deg de seneste køkkentendenser

Om BORA:

Siden 2007 har BORA Lüftungstechnik GmbH, med hovedkvarter i Raubling, Bayern, succesfuldt udviklet og markedsført kogeplader med integreret emfang, der suger mados nedad takket være en patenteret teknologi. De innovative produktsortimenter BORA Pure, BORA Basic, BORA Classic og BORA Professional bordemfang sælges nu i 60 lande i verden.

En vision: at se enden på emhætter

BORA´s grundlægger Willi Bruckbauer har en vision: at se enden på emhætter. Der er mange fordele ved det patenterede produkt, han har udviklet: højkvalitetssystemerne er mere effektive end konventionelle emhætter, meget støjsvage, energibesparende og lette at rengøre. De giver stor designfrihed i køkkenet og et godt udsyn.

En hel masse præmier og priser

Virksomheden modtog sin første pris i forbindelse med innovationskonkurrencen 365 Orte im Land der Ideen (365 Steder i Ideernes Land) allerede i 2009, efterfulgt af den Tyske Iværksætterpris, Red Dot-priser, Plus X-priser, German Design-priser, Iconic-prisen, German Brand-prisen, Good Design-prisen mm. Læs Fremragende, BORA for mere.


Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ofte stillede spørgsmål om BORA bordemfang