Fremtidens køkken: Køkkentendenser 2017

Willi Bruckbauer, grundlægger af og administrerende direktør i BORA, har fingeren på pulsen, når det gælder køkkentendenser 2017. Han har en vision om et køkken. der forener frihed, funktionalitet, æstetik og effektivitet. Bruckbauer vil gøre BORA synonymt med innovation og kreativitet og foretager derfor langsigtede analyser af køkkenmarkedet og forventningerne til dettes udvikling.

Her er hans tanker om køkkentendenserne i 2017 og årene derefter.

140123_BORA_Willi_Bruckbauer_Final - om kjøkkentrender 2016

Willi Bruckbauer giver indblik i sine tanker om køkkentendenser 2017.

 

Større frihed i køkkenplanlægningen

Køkkenet har længe været hjemmets arne. Det medfører, at forbrugerne stiller stadig større krav til planlægning og design: De forlanger frihed i køkkenet! Folk vil kunne planlægge deres køkken uden skelen til, hvordan “man” plejer at gøre.
Denne stigende efterspørgsel efter utraditionelle køkkenløsninger passer perfekt til BORA. BORAs smarte kogetopafsugning frigør plads over ovnen, så køkkenet kan planlægges uden hensyn til at placere komfuret under en emhætte.

 

Åbne løsninger vinder stadig større indpas

Udviklingen i retning af åbne opholdsarealer fortsætter verden over. For os som producenter betyder denne udvikling, at vi skal udvikle produkter, der egner sig, når køkkenet bliver til en del af stuen. Der er et voksende ønske om lavere støjniveauer, mere visuel appel i produkterne og ikke mindst mulighed for kontakt med resten af rummet, mens man laver mad. Den klassiske afsugning har tit medført køkkenløsninger, hvor maden tilberedes enten med ryggen til resten af rummet eller med en massiv klods til at spærre for øjenkontakten. Det slipper man for med BORA.

 

Avanceret og social madlavning

Vi bliver stadig mere sofistikerede med hensyn til madlavningen, og stadig oftere inviterer vi vennerne til at være med under madlavningen, hvor de tidligere blot skulle vente pænt på at få serveret. Blandt samtlige køkkentendenser 2017 er køkkenet som socialt omdrejningspunkt én af de mest spændende. Det vil medføre, at vi måske vælger andre type ovne og måske endda en teppanyaki-grill som supplement til den sædvanlige induktionskogetop, eller en indbygget wok, så man samles omkring køkkenøen og eksperimenterer.

 

Se eksempler i Køkkentendenser 2017

Kvalitet bliver stadig vigtigere for kræsne forbrugere. Folk ønsker at hæve niveauet for deres egen madlavning og anskaffer produkter, der hjælper dem med det.
Tysk kvalitet nyder stadig anerkendelse over hele verden, og BORA er af den opfattelse, at grundlaget for et vellykket selskab er en kvalitetstankegang, der gennemsyrer alle arbejdsprocesser, samt stolthed hos medarbejderne over at yde deres bedste. Og kvaliteten skal opleves på langt sigt. For eksempel bruger vi udelukkende holdbare materialer i topkvalitet til at fremstille BORA-produkterne. BORA fremstilles i Alperne, og underleverandører og produktionssteder udvælges i nærområdet for at sikre korte afstande og et godt samarbejde. For os er konstant optimering af kvalitet og brugervenlighed i køkkenet på én gang et incitament, en udfordring og en mulighed.

Se eksempler på Kjøkkentrender?

Klik dig omkring og se det minimalistiske og elegante design på BORA bordemfang og kogetoppe.

Ny artikel – 5 køkken-trends for 2018

 

Du kan se produkterne live hos vores forhandlere:

  • Kontakt os!

    Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.