BORA Professional downdraft bordemfang - induksjon -det føles som at lave mad i fri luft.

 

Hvad er vigtigt i forbindelse med valg af en bordemfang. 10 års forspring i teknologi er en vigtig faktor.

Mange tror den traditionelle emhætte og den loftmonterede udsugningsventilator vil være fortid i køkkenerne om få år. Derfor er det vigtigt at kunne orientere sig i det hastigt voksende marked for bordemfang.

Hvad skal man se efter, når man vælger emfang?

Billede af mat der koger og os der forsvinder nedad i BORA X Pure bordemfang i træ-køkken

BORA arbejder konstant på at videreudvikle og forbedre bordemfang. I foråret 2020 lanceres BORA X Pure bordemfang.

 

Der er store forskelle på bordemfang

BORA har arbejdet med bordventilation siden 2006 og har skabt den teknologi, der bruges i dagens downdraft-systemer. BORA beskæftiger sig ikke med andet end bordemfang og der dermed specialister. Vi kan roligt sige, at BORA har over 10 års forspring.

Forspring inden for teknologi, design, funktionalitet, støjniveau, materialer, brugervenlighed – kort sagt alle detaljerne.

Kun hos BORA med 10 års forspring:

 1. De største kogezoner. Alle BORA-modellerne løser pladsproblematikkerne omkring BORA-ventilatoren optimalt, så der er plads til 4 store gryder eller pander.
  På BORA X Pure bordemfang, Bora Classic 2.0 og BORA Professional er de fleksible induktionszoner for eksempel 23 x 23 cm.
 2. De bedste materialer, der kan tåle den daglige brug. BORA er de eneste bordventilatorer med fedtfilter af rent rustfrit stål. Derfor kan de vaskes i opvaskemaskinen – igen og igen. Nogle af delene er forstærket med en specialbelægning, som også anvendes inden for medicinal- og motorteknologi.
 3. Mest effektiv – BORA er specialister – BORA er den originale bordventilator med mere end 63 eksklusive patenter inden for downdraft og kogetopteknologi. De har en stor forsknings- og udviklingsafdeling, som kun forsker i innovation inden for bordventilation og luftstrømme, et centrum for innovation der er med til at give BORA et solidt forspring med unikke produktegenskaber.
 4. Leveres sammen med BORAs egne ventilationsrør – ECO tube – som er mindst 20 % “hurtigere” end konkurrerende ventilationsrør. Rørene leveres sammen med emfanget og gør installationsarbejdet meget nemmere.
 5. Hjælp, garanti og service – Reklamationer over BORA er en sjældenhed i de over 50 lande, der sælger BORA. Skulle der være et problem, så får du hjælp. Hvis du har brug for hjælp til tegninger, så får du det. BORA sælges kun gennem certificerede forhandlere, hvor du får den bedst mulige hjælp og service.
 6. Miljøhensyn. Energiklasse A++
  BORA går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller miljøhensyn.
 7. Eksklusivt og prisvindende design.
 8. Alle modeller kan planlimes eller forsænkes. Vælg mellem recirkulation med kulfilter eller udluftningssystem i alle modeller.
 9. Fuld udnyttelse af skab og skuffedybde – de kompakte modeller har ingen rør ved bagkant.
 10. BORA bordemfang og kogeplader har flere modeller og flere prisklasser.

 

Luk fremtiden ind i køkkenet – med garanti for kvalitet.

 

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.