Topp

BORA BORDEMFANG

Slut med emhætter – begyndelsen på æstetisk køkkendesign.

BORA bordemfang er en revolutionerende emfangsteknologi, hvor madosen aftrækkes helt nede ved kogepladen. BORA er mere effektiv end sædvanlige emhætter, fordi den udnytter et simpelt fysisk princip: Damp stiger til vejrs med en hastighed på 1 m/s, mens BORA bordemfang trækker madosen ud med en nedadrettet hastighed på 4 m/s. Resultatet er, at damp og mados aftrækkes med det samme, så kokken arbejder i frisk, ren luft, og hverken hår, tøj eller køkken kommer til at lugte bagefter.
Fysisk er det nemmere at fjerne damp direkte fra kogetoppen. BORA-bordemfang frembringer en vandret luftstrøm, der tager 100 % af madosen fra gryder og pander med sig. På den måde spreder varm, fedtet damp og madlugt sig ikke i boligen som ved emhætter og emfang.

Syv fordele ved Bora emfang:

  1. Madlavning uden lugt
  2. Energibesparende (maks. 400 m³/h i stedet for knap 1000 m³/h)
  3. Støjsvag (maks. 54 dB, fordi blæseren ikke er anbragt i hovedhøjde)
  4. Nem at rengøre (aftræksventilens tre dele er lige til at komme i opvaskemaskinen)
  5. Eksklusivt, prisvindende design (Red Dot 2012) fremstillet i rustfrit stål og andre kvalitetsmaterialer
  6. Nyeste tendens inden for køkkenarkitektur: fleksiblere opstilling og rumudnyttelse
  7. Frit udsyn, åben samtale i et dynamisk køkken

BORA Professional

BORA Professional – Systemet, der opfylder de højeste gastronomiske krav. De ekstra dybe kogetoppe på 54 cm giver plads til to store gryder eller pander på både de forreste og de bagerste zoner. Kunderne kan vælge mellem glaskeramik, induktion, zonefri induktion, wok, gas eller teppanyaki-grill i rustfrit stål.
BORA Professional monteres mellem to kogeplader. En anden forskel mellem Classic og Professional er, at betjeningsgrebene i Professional-serien går nydeligt på plads i kogetoppens forkant, samt en funktionalitet, der findes i restaurantkøkkener.

BORA Classic

BORA Classic-serien består af et bredt udvalg af køkkenkomponenter. Foruden BORA-afsugninger leverer vi også BORA-kogetoppe for optimal virkning. Kogetoppene kan monteres planforsænket eller oven på køkkenbordet og findes i et bredt udvalg, uanset om man er til glaskeramik, induktion, zonefri induktion, wok, gas eller teppanyaki. Afsugningen monteres mellem to kogeplader. Med BORA Classic bliver madlavningen til en fornøjelse!
BORAs bordemfang er nemme at pille fra hinanden, og alle dele er lige til at komme i opvaskemaskinen.

BORA Basic Exclusive

I august 2015 fik BORA-familien et nyt medlem. BORA Basic Exclusive er en videreudvikling af Basic med en række fordele:
– 83 cm bred for madlavning med store kogeredskaber
– Fleksible induktionskogetoppe, hvor zonerne i hver side kan kobles sammen
– Betjening til kogetoppe og afsugning via en drejeknap, der nemt indstiller temperatur og hastighed præcist
– Mulighed for elektronisk regulering af sugeeffekten via “Home in” og “Home out”
– Energibesparende (elektronisk kommuteret motor)
– Blæser med 9 trin

BORA Basic

BORA Basic-udgaven giver maksimal frihed, fordi den kun stikker 20 cm under bordpladen, samt fordi emfang, kogetoppe og motor er sammenbyggede til én enhed. Basic leveres komplet med fire induktionskogetoppe eller glaskeramiske kogetoppe arrangerede omkring den runde, effektive afsugningsåbning. Kapaciteten og motoren er den samme som i Classic-varianten, men Basics enkle opbygning gør den til et billigere alternativ med samme høje kvalitet.

BORA Basic

BORA Professional

BORA Classic

BORA tester fugtighed produceret af tilberedningen – se resultatet!

Se hvordan Odd Ivar Solvold bruger BORA Teppanyaki.